Unit 0-1 & 1-1

Beleving aan zee

Doe mee, met Beleving aan Zee

Beleving aan Zee is een evenementenbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes en workshops. Je kunt ons zeer regelmatig vinden op het strand van Scheveningen, maar we zijn ook actief in Hoek van Holland, Kijkduin, Katwijk en Wassenaar en bij de bedrijven op locatie. Wij bieden diverse activiteiten aan, van creatief tot zeer actief. Met een groot team aan instructeurs zorgen wij voor een totale beleving op het strand. Zien we je daar?

Just Host SSL e-mail webhosting

Volledig verzorgde stranduitjes. Teamdag aan het strand? Beleving aan Zee doet het!

Het hele jaar organiseert Beleving aan Zee op professionele wijze uitjes voor bedrijven en particulieren op verschillende locaties langs de Zuid-Hollandse kust. Met name grote bedrijven boeken onze diensten vanwege onze enorme capaciteit. Maar ook voor kleine vriendengroepen organiseren wij nog regelmatig een topdag aan het strand. Beleving aan Zee is in staat om groepen van verschillende samenstellingen professioneel te ontvangen en te begeleiden op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Onze activiteiten zijn mobiel en flexibel inzetbaar op iedere locatie, desgewenst kunnen activiteiten ook bij jou worden georganiseerd.

Bedrijfsuitjes Zuid-Holland

Een bedrijfsuitje of zakelijk evenement voor 350 personen? Een familiedag voor 20 personen? Bedrijfsuitje Scheveningen? Dat kan! Wij nemen uw zorg uit handen. Specialist in bedrijfsuitjes Scheveningen, Den Haag. Full-service event agency. Volledig verzorgd. Ruim aanbod originele uitjes bij strandtenten aan de Zuid-Hollandse kust.

Uw teamuitje of vrijgezellenfeest is leuker aan zee! Boek bij ons orginele, creatieve en actieve uitjes in Scheveningen op het strand. Speciaal voor vriendengroepen of studenten, personeelsvereniging of afdelingsuitje + extra teambuilding.

Just Host vlot