Unit 1-6

Indigo Webstudio

WordPress specialist

Webdesign bureau Indigo in Den Haag is WordPress & WooCommerce specialist. Ook voor onderhoud, beveiliging, migraties en zoekmachine-optimalisatie / SEO.

Just Host SSL e-mail webhosting

WordPress Specialist

Als WordPress specialist helpen we organisaties met de bouw van een WordPress website, WordPress webshop, WordPress onderhoud, verwijderen van WordPress hacks en overige ondersteuning. Verder hebben we veel ervaring met het maken van een custom WordPress thema, het maken van koppelingen tussen WordPress en externe systemen en het verbeteren van website performance.

Achtergrond

Indigo Webstudio is in 2009 opgericht door Petra Blankwaard en bestaat inmiddels uit een team van ervaren specialisten. We werken voor kleine en grotere partijen, starters en doorstarters, in de regio en op afstand. Verder bieden we de mogelijkheid om een technische basis op te laten zetten en onder begeleiding zelf aan de slag te gaan, of (bijna) alles uit te besteden. Zo is er voor iedere ondernemer of organisatie een passende oplossing en budget. Heldere taal, eerlijke adviezen en samen een mooi product neerzetten, dat is de kick!

Just Host vlot