Unit 1-9

Kesp

Makelaars & Taxateurs

Kesp makelaars & taxateurs B.V. is sinds januari 2023 gevestigd in Kasteel Duinstraat. Nadat wij, Aad Verhoog en Jos Hoogelander, besloten hadden onze jarenlange ervaring in het vastgoed te bundelen, hebben wij dit vormgegeven in de onderneming Kesp makelaars & taxateurs B.V.. Vanaf het eerste uur maken ook Dorrit Steens en Daan Verhoog deel uit van ons team.

Just Host SSL e-mail webhosting

Persoonlijk aanpak

Bij Kesp geloven we in een persoonlijke aanpak. Dat moet ook wel, we zijn immers een klein kantoor. We luisteren naar u en zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de zaken die voor u en uw vragen van belang zijn. Wij doen ons best om onze diensten op  uw specifieke situatie af te stemmen en we streven er altijd naar om de best mogelijke resultaten voor u te behalen.

Contact

Kesp makelaars & taxateurs B.V. is dagelijks te bereiken via 088 355 13 11 of via info@kesp.nl Zijn we even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Diensten

De diensten die wij aanbieden zijn onder andere bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxaties en overige vastgoed gerelateerde aangelegenheden.

Wij zijn er om u te helpen met al uw vastgoedvragen, of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw huidige woning wilt verkopen of een taxatie nodig heeft voor uw vastgoedbeleggingen, voor bijna alle vragen kunt u bij ons terecht.

Werkplezier

Ons werkplezier creëren wij door op onze eigen wijze de zaken aan te pakken. Vanuit ons kantoor aan de Duinstraat 23 verrichten wij ons werk met als werkterrein de regio Haaglanden en Rijnmond. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij ook  nauw samen met andere marktpartijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwkundigen voor aankoopkeuringen, financieel adviseurs en notarissen.

Just Host vlot