Unit 1-2

Lucienne Willems

Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Lucienne Willems en ik ben Psycholoog NIP, Coach en MfN-registermediator. Mijn praktijk voor Psychologische Zorg, Coaching en Mediation is gevestigd in Den Haag, vlakbij het strand, op de grens Statenkwartier/Scheveningen, in het schitterende Kasteel van Scheveningen, zoals het in de volksmond wordt genoemd.

Just Host SSL e-mail webhosting

Jouw klacht of probleem

Waarschijnlijk heb je ergens last van en kom je er alleen niet meer uit. Misschien heb je er zelfs al met verschillende mensen over gesproken. Echter zonder resultaat. Voor elke klacht of probleem is gelukkig geschikte psychologische hulp. Graag help ik je met mijn ervaring en deskundigheid.

Je kunt bij mij terecht met alle vragen, zorgen en problemen die je bezighouden. Of je nu gekweld wordt door angst, of problemen ervaart in je werk, wilt sparren als CEO of een heel slecht gevoel hebt over jezelf of relatieproblemen hebt, geen vraag is te vaag, geen verhaal te vreemd of raar.

Welkom

In mijn praktijk begeleid ik cliënten met diverse problemen, vragen en klachten. De meeste cliënten zijn volwassenen, maar ook kinderen vanaf 12 jaar en oudere mensen komen graag in mijn praktijk. Zowel voor individuele psychologische hulp als relatietherapie ben je bij mij aan het juiste adres.

De psychologenpraktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.45u – 18.30u en ik doe mijn best om geen wachtlijst te hebben, zodat je snel terecht kunt. Als je een gesprek per telefoon wilt of wilt skypen, is dat ook mogelijk, evenals een consult per email. Naast Nederlands spreek ik Engels en Duits.

Just Host vlot